Werkwijze

 

Elk project begint bij het begrijpen van uw creatieve doelstellingen en het definiëren van uw wensen. Gedurende het oriënterend gesprek wordt de inhoud van uw project besproken en uw wensen/behoeften vastgesteld. Aan de hand van het gesprek zal er een offerte worden opgesteld met hierin een gespecificeerde beschrijving van de werkzaamheden en de kosten hiervoor. Zo weet u waar u aan toe bent en waar u in investeert!

EEN ONTWERP PROJECT IS TE VERDELEN IN 3 ALGEMENE FASES:
Sketch-icon-gold

FASE 1 – CONCEPT ONTWIKKELING

Tijdens deze fase zullen wij onderzoek doen naar de verschillende mogelijkheden van het realiseren van uw doelstellingen. Door de projectdetails te analyseren en inspiratie beelden te verzamelen zoeken wij gezamenlijk naar creatieve mogelijkheden en oplossingen. Deze moodboards en schetsen vormen gezamenlijk het fundament voor uw ontwerp.
3D-model-icon-gold

FASE 2 – ONTWERP VORMING

In deze fase zal het concept van de vorige fase worden vertaald naar een voorlopig ontwerp. U krijgt plattegronden, aanzichten & visualisaties gepresenteerd. Aan de hand van uw aanwijzingen zal het ontwerp worden aangepast zodat het ontwerp volledig aan uw wensen voldoet. Het resultaat zal een definitief ontwerp zijn die past bij uw behoeften.
Manage-icon-gold

FASE 3 – PROJECT LEIDING

Het definitieve ontwerp zal nu gerealiseerd worden. Wij zorgen voor de documentatie die nodig is voor het realiseren van uw project. Vervolgens zoeken en coördineren wij de juiste partijen voor de uitvoering van uw ontwerp project en houden u op de hoogte tijdens het proces. Hierdoor heeft u als opdrachtgever één aanspreekpunt en hoeft u zich geen zorgen te maken om de coördinatie.

INTERESSE?

Klik dan op de onderstaande link en neem contact met ons op. Wij maken graag kennis voor een vrijblijvend oriënterend gesprek!
Contact opnemen